| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 36
بازدید ماه : 1
بازدید کل : 69574
تعداد مطالب : 49
تعداد نظرات : 11
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
کاندوم تاخیری
کاندوم تاخیری
zendegiekaghazi
بمب خنده
نیوز
⎝⓿ ⓿⎠ فانی بلاگ ⎝⓿ ⓿⎠
پرتال سرگرمی خبری خانواده تووب
کاریکاتور طنز
وبلاگ بچه بازان 18+
بانک اطلاعات
Selena Gomez
بچه های کامپیوتر 91
یک فاجعه است وقتی تنهاتورومیخوام
2fan Khan
فقط خدا
افکار پریشان من
ما همه بد حجابیم
کريس رونالدو لیو مسی
مختلف
فلسفه تنهایی
ox
عکس و اس ام اس
علمی-اجتماعی
ردیاب جی پی اس ماشین
ارم زوتی z300
جلو پنجره زوتی
◄تبادل لینک هوشمند ►
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان وب تفریحی لول سرا و آدرسlolsara.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
۱۰: Tianhe-1A، مرکز ملی ابر رایانش در چین
در نوامبر ۲۰۱۰، این ابر کامپیوتر که از CPU های زئون اینتل و GPU های انویدیا به عنوان ۱۸۳,۳۶۸ هسته پردازشی خود استفاده می کرد، توانست با رسیدن به سرعت ۲٫۶ پتافلاپس، جایگاه اول دنیا را به خود اختصاص دهد. اما امروز، دهم است.
۹: SuperMUC، مرکز ابر رایانش لایبنیتز در آلمان
با استفاده از سرورهای iDataPlex شرکت آی بی ام و ۳۰۰ ترابایت رم (!)، به همراه ۱۴۷,۴۵۶ هسته پردازشی، سرعت این سیستم به ۲٫۹ پتافلاپس می رسد. هزینه مصرف انرژی آن با استفاده از روش خنک سازی مستقیم چیپ ها و حافظه ها به کمک آب کاهش پیدا کرده.
۸: Vulcan، لابراتوار ملی لاورنس لیورمور امریکا
سیستمی با سرعت ۴٫۳ پتافلاپس که بر مبنای تکنولوژی ابررایانشی آی بی ام به نام Blue Gene/Q ساخته شده و ۳۹۳,۲۱۶ هسته پردازشی دارد، این روزها از نظر سرعت هشتم است. این سیستم فقط به کارهای دولتی اختصاص ندارد، بلکه اخیرا در صنعت و تحقیقات دانشگاهی هم مورد استفاده قرار گرفته.
۷- Juqueen، مرکز ابر رایانش یولیش در آلمان
۴۵۸,۷۵۲ هسته پردازشی این ابررایانه قادر به ارائه سرعت ۵ پتافلاپس هستند، ۲۳۰۱ کیلووات توان مصرفی، Juqueen را در رده پنجمین کامپیوترهای بهینه از نظر مصرف انرژی هم قرار داده.
۶: Stampede، مرکز رایانش پیشرفته تگزاس، دانشگاه تگزاس
با سرورهای PowerEdge شرکت دل، و پردازنده های Xeon اینتل، و اتصال های InfiniBand، این ابر رایانه به سرعت ۵٫۲ پتا فلاپس می رسد. این یکی از بزرگترین سیستم های کامپیوتری جهان است که به پژوهش های آزاد علمی اختصاص یافته. یعنی هر محققی در هر یک از انستیتوهای امریکا می تواند درخواست استفاده از بخشی از توان پردازشی آن را بدهد.
۵: Mira، لابراتور ملی آرگون متعلق به وزارت انرژی، امریکا
این سیستم که ساخت IBM است از ۷۸۶,۴۳۲ هسته پردازشی بهره می جوید و سرعت ۸٫۶ پتافلاپس را دارا است. وقتی در سال ۲۰۱۴ تولید آن تکمیل شود سالانه ۵ میلیارد ساعت رایانش را در اختیار دانشمندان قرار می دهد (زمان بر روی هر هسته جداگانه محاسبه شده).
۴: K computer، انستیتو پیشرفته ریکن برای علوم رایانه ای، ژاپن
K computer که ساخته شرکت فوجیتسو است، در سال ۲۰۱۱ جایگاه اول را در این فهرست داشت. سرعت ۱۰٫۵ پتافلاپس با ۷۰۵,۰۲۴ عدد هسته پردازشی Sparc به دست می آید. این ابر رایانه از اتصال های ماهیچه ای شش محوره نیز بهره می برد.
۳: Sequoia، لابراتوار ملی لاورنس لیورمور، امریکا
Sequoia که در ژوئن ۲۰۱۲ جایگاه اول این فهرست را داشت، در حال حاضر توسط سازمان امنیت ملی هسته ای امریکا برای شبیه سازی های بزرگ در زمینه افزایش طول عمر تسلیحات هسته ای به کار می رود. ظاهرا ۱٫۶ میلیون هسته پردازشی و حداکثر سرعت ۱۷٫۲ پتافلاپس، برای این ماموریت کافی هستند.
۲: Titan، لابراتوار ملی اوک ریج، امریکا
Titan که تا چندی پیش (یعنی دقیقا نوامبر گذشته) با سرعت ۱۷٫۶ پتافلاپس سریع ترین ابرکامپیوتر دنیا بود، حالا دوم است. این سیستم از پردازنده های Cray مبتنی بر تکنولوژی AMD استفاده می کند و واحد های پردازش گرافیکی (GPU) آن هم بالغ بر ۵۶۰,۶۴۰ عدد هستند و با ۸,۲۰۹ کیلووات مصرف انرژی، سومین ابر رایانه بهینه دنیا به شمار می رود.
۱: Tianhe-2، دانشگاه ملی تکنولوژی دفاعی، چین
پس از Tianhe-1A، نوبت به این غول چینی رسید تا رکورد سرعت را با ثبت عدد ۳۳٫۸۶ پتافلاپس بشکند. Tianhe-2 از پردازنده های Xeons و Xeon Phi اینتل از سری آیوی بریج استفاده می کند و در مجموع ۳ میلیون و ۱۲۰ هزار هسته پردازشی دارد. این ابر کامپیوتر که ۱۷,۸۰۸ کیلووات مصرف انرژی دارد، بر روی کاغذ قادر است به سرعت ۵۴٫۹ پتافلاپس هم دست یابد.
منبع: تازه های تکنولوژی
نظرات شما عزیزان: